fbpx

Holnap indul a TeSzedd!

Már csak néhány óra, és elindul a 6. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció. Az országos szemétgyűjtő mozgalom jelen állás szerint minden szempontból rekordnak számít: soha ennyi önkéntes nem regisztrált előre az akció ennyi helyszínére. 2016. április 28. – május 1. között 128.605 önkéntes 2.240 helyszín megtisztítását tűzte ki célul.

teszedd

A TeSzedd! akciót immár hagyományos módon országos megnyitó keretében Dr. Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter indítja útjára 2016. április 28-án, csütörtökön reggel Abádszalókon.

A budapesti kiemelt helyszínen V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára az államtitkárság, valamint az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) és a TeSzedd!-et szervező OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság munkatársaival közösen vesz részt az akcióban 2016. április 28-án, csütörtökön délelőtt.

Hazánk legnagyobb önkéntes szemétszedő mozgalma idén kapcsolódik a körmendi Európa Napokhoz is, amelynek keretében V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár 2016. április 29-én, pénteken délelőtt Körmenden is csatlakozik az akcióhoz.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .