fbpx

Novembertől újra a Zöld Híd viszi el a szemetet 113 Pest és Nógrád megyei településen

Újra a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. végzi a közszolgáltatás ellátását november 1-jétől 113 Pest és Nógrád megyei településen – közölte a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV).

A Zöld Híd szeptemberben kérelmezte az NHKV-től a közszolgáltatás ellátásához szükséges megfelelőségi vélemény kiadását, s az ehhez a szükséges adatszolgáltatást határidőben teljesítette.

Az NHKV az adatszolgáltatás alapján október 9-én kiállította a november 1-jétől hatályos megfelelőségi véleményét és megküldte az érintetteknek.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a fentiekre tekintettel november elsejével átadja a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevekénységet a Zöld Hídnak. Ezzel véget ér a hulladékgazdálkodási szükségellátás a területen – írták. A közszolgáltatói tevékenység finanszírozása a hatályos jogszabályoknak megfelelően a Zöld Híd adatszolgáltatása alapján történik november 1-jétől – tették hozzá.

mti

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: