fbpx

Civil szervezetek, vállalatok és egyházak is pályázhatnak illegális hulladéklerakások felszámolására

A Tisztítsuk meg az országot! projekt keretében az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. oldalán pályázat jelent meg civil és gazdálkodós szervezetek, egyházi jogi személyiségek és érintett ingatlantulajdonosok számára.

 

A pályázható feladatok megoszlanak a résztvevők között: civil szervezetek az illegális hulladék felderítésére, gyűjtésére, őrzésére, gazdálkodó szervezetek köztulajdonban álló, de gazdálkodó szervezet által kezelt területek “megtisztítására” (szállításra, deponálásra, de gyűjtésre nem) pályázhatnak. Egyházi jogi személyek a tulajdonukban álló területen levő illegálisan elhelyezett hulladékok összegyűjtésére, őrzésére, szállítására és kezelésére is pályázhatnak. Rendkívüli lerakatok esetén azonban mindhárom érintetti kör pályázhat minden tevékenységre, kivétel csak a gazdálkodó szervezet pályázása a gyűjtésre.

 

Ingatlantulajdonosok, illetve köztulajdon esetén használók sorompókra és kamerarendszerekre pályázhatnak.

 

A támogatási intenzitás 100%, egyes megkötések mellett.

 

Pályázatok benyújtására 2020. november 9. és 20. között van lehetőség, a megvalósításnak 2020. október 1. és december 31. közé kell esnie. Költségek 2020. december 31-ig számolhatóak el.

 

A pályázat letölthető az IFKA honlapjáról itt.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: