fbpx

Kihirdették az Otthon Melege Program hulladékainak kezelőit

Az NHKV Zrt. december 21-én kihirdette az Otthon Melege Program (HGCS/2017/II), háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram keretében képződő elektronikai hulladék kezelésére vonatkozó pályázatának eredményét.

 

2017-tel ellentétben – amikor valamennyi régióban az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. nyert – 2018-ban régiónként eltérően az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft., az Alcufer Kft. és az E-Elektra Zrt. lesz a szerződött partner, 542-605 Ft+ÁFA közötti berendezésenkénti koordinációs díjjal (ez az NHKV Zrt.-nek fizetendő). A hűtők és fagyasztók várhatóan valamennyi régióból az országban gépi hűtőgép kezelést egyedül végző Elektronikai Hulladékhasznosító Kft.-nél kerülnek kezelésre, alvállalkozó bevonására a pályázat ugyanis lehetőséget nyújtott.

 

A régiónkénti eredmények az NHKV Zrt. oldalán találhatóak.
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: