fbpx

December 15-ig még lehet pályázni a csereprogramban visszavett hűtők és mosógépek kezelésére

pályázati felhívás az Otthon Melege Program (HGCS2017 háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram keretében képződő elektronikai hulladék kezelésére vonatkozik, 2019. október 31-ig.
A felhívásra hulladékkezelők jelentkezhetnek, a pályázás feltétele az NHKV Zrt. országos haszonanyag értékesítési rendszeréhez kapcsolódó, már megkezdett regisztráció vagy annak benyújtása a pályázattal együtt. A szerződéskötés régiónként történik.
Tervezett bírálati szempont: pályázó kezelő által az NHKV Zrt. felé megajánlott koordinációs díj összege Ft/db háztartási nagygép + ÁFA.
A pályázati dokumentáció bejelentkezés és a pályázati szándék írásbeli megtétele után lehetséges. A csereprogramra benyújtott lakossági igények alapján a kiírás keretében várhatóan 119 ezer hűtő- és mosó- ill. szárítógép kezeléséről kell gondoskodni.
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: