fbpx

Szemléletformálás a fókuszban a KSZGYSZ konferenciáján

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ismét innovatív konferenciát rendez – ez alkalommal a környezetvédelmi szemléletformálás, oktatás, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos kommunikáció témájában – melyben szakmai partnere a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. A rendezvény hagyományteremtő céllal kívánja tanácskozásra, tudásmegosztásra összehívni a szemléletformálással foglalkozó szakértőket.

Az innovációs konferenciasorozat folytatása 2018. október 30-án Budapesten, a Benczúr Hotelben lesz (Budapest, VI., Benczúr utca 35.), amelynek szakmai partnere eddigiekhez hasonlóan az NHKV Zrt..

A konferencia célja, hogy segítse egy hosszú távú stratégia megvalósítását, a szakmában lévő szinergiák összekapcsolását és közös üzenetek megfogalmazását. Az eseményen helyet kap a szemléletformálás és a környezeti nevelés is, hangsúlyt helyezve a környezettudatosságra és a helyes hulladékkezeléssel kapcsolatos ismeretterjesztésére.

További információ ezen a linken.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d blogger ezt szereti: