fbpx

A Zöld Híd bedobta a törölközőt: nem tudni még jövő héttől ki viszi a hulladékot

Már megkapták az önkormányzatok az értesítőt, és a katasztrófavédelmet is bevonta a tárgyalásokba a bajba került Zöld Híd Kft., amely péntekig nem kapott segítséget, így fel kell függesztenie a hulladékszállítást 116 településen. A cégvezető a Pénzcentrumnak azt mondta, hétfőn újra tárgyalóasztalhoz ülnének, hogy megoldják a helyzetet. Addig is csak a kórházakból, oktatási intézményekből viszik el a kukákat – ameddig kitart az üzemanyaguk.

 

Már ki is értesítette a Zöld Híd Kft. az érintett önkormányzatokat, illetve a katasztrófavédelmet arról, hogy nem tudják ellátni a szemétszállítási szolgáltatást. A Pénzcentrum megkeresésére Gyenes Szilárd elmondta: az általa korábban kitűzött, péntek reggeli határidőig nem kaptak segítséget a kukaholdingtól, így fel kell függeszteniük a szolgáltatást. A következő tárgyalásra hétfőre tettek javaslatot, ekkor már a katasztrófavédelem képviselői is jelen lesznek.

További részletek a Pénzcentrum oldalán.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: