fbpx

Az Electrolux megőrizte vezető pozícióját a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén

Az Electrolux megőrizte iparági vezető pozícióját a tartós fogyasztási cikkek kategóriájában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén (DJSI World). A vállalat zsinórban a tizenkettedik évben kapta meg az elismerést a RobecoSAM által közzétett értékelésben.

„Megtisztelő, hogy ismét elismerték a fenntarthatóság területén végzett munkánkat. A fenntartható működés és fejlődés a vállalatcsoport stratégiájának része – Shape living for the better / Egy jobb életért dolgozunk –, ami tökéletesen tükrözi a tevékenységünket. Élvezhetőbb és fenntarthatóbb életre törekszünk. Az Electrolux idei eredményei fenntarthatósági programjának gazdasági, környezeti és társadalmi vetületeit, az ezekben rejlő további lehetőségeket és ígéreteket igazolják. A vállalatcsoport ezeknek az eredményeknek is köszönhetően őrizheti meg iparági vezető pozícióját” – összegzett Henrik Sundström, az Electrolux fenntarthatósági ügyekért felelős vezetője.

A Dow Jones Fenntarthatósági Mutatói lehetővé teszik a befektetők számára, hogy a fenntarthatósági szempontokat portfoliójukba integrálják, ugyanakkor hatékony platformot biztosít és a már bevált fenntarthatósági megoldások alkalmazására ösztönzi a vállalatokat.

További információ a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexről:

www.sustainability-indices.com

További információ az Electrolux 2018-as értékelésének eredményeiről:

http://www.robecosam.com/images/IndustryLeader_DJSI2018_Electrolux_AB.pdf

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .