fbpx

Futással te is tehetsz az óceánok műanyagszennyezése ellen!

Tudtad, hogy percenként egy teherautónyi műanyagszemét ömlik az óceánokba? Szeretnél ez ellen tenni? Csatlakozz a Run for the Oceans kezdeményezéshez június 8. és július 8. között és fuss a támogatásért! Most minden km 1 dollárt ér az óceánok szennyezése elleni harcban.

A Run for the Oceans kezdeményezéshez virtuálisan lehet csatlakozni a Runtastic applikáción belül, az adidas x Parley Run For The Oceans csoportba való belépéssel, ennek köszönhetően a világ bármely pontján lefuthatók a dollárokat érő kilométerek.

Fussatok az alkalmazást használva minél többet, mert minden  lefutott kilométer után 1$-t írnak jóvá a műanyagszennyezés elleni küzdelem számláján az egymillió dolláros felső határértékig.

 

Az Adidas évek óta elkötelezett a környezettudatos gyártási megoldások és fenntartható anyaghasználat mellett. A márka hosszú távú céljai között szerepel az újrahasznosított alapanyagok kizárólagos használata, ebből fakadóan 2015 óta – a Parley for the Oceans kezdeményezéssel közösen – különböző edukációs programokkal és olyan kreatív innovációkkal segíti műanyagszennyezés felszámolását, mint a Parley Ocean Plastic™-ból készülő Adidas x Parley termékek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: