fbpx

A hétvégén ismét KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja

Gondoltál már arra, mi történik a kidobott hulladékkal? A tejesdoboz, a műanyag palack és a papírhulladék is más-más utat jár be a feldolgozás során – számol be a szelektalok.hu.

Itt az alkalom, gyere és ismerd meg a hulladék útját!

Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja!

2018. május 11-12-én pénteken és szombaton Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!

Ezen a két napon megnyitják kapuikat a hazai hulladékkezelők- és hasznosítók, hogy megmutassák, mi történik azzal a hulladékkal, amit mi összegyűjtünk. A különböző helyszíneken megismerheted a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetsz a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatsz a hulladékfeldolgozásról. Az üzemlátogatások során hiteles információkat kaphatsz a hulladékkeletkezés megelőzésének fontosságáról, a feleslegessé vált anyagok szelektív gyűjtésének módjáról, hasznosságáról és bepillanthatsz a hulladékkezelés kulisszái mögé.

Kinek szól a program?

A KUKAkulTÚRA során hazai hulladékkezelő, -hasznosító cégek, intézmények várják a munkájuk iránt érdeklődő iskolai csoportok, családok, baráti társaságok tagjait!

Mi a teendőm?

Kattints a HELYSZÍNKERESŐ menüpontra és válaszd ki TÚRÁD időpontját, helyszínét (megközelítés, tevékenység alapján). A kiválasztott helyszínre kattintva tájékozódhatsz az ott folyó munkáról, tevékenységről. Válassz érdeklődésednek, tanulmányaidnak megfelelő helyszínt!
A kiválasztott cég nevére kattintva megtalálod annak elérhetőségeit (cím, regisztráció módja, határideje) és az egyéb praktikus információkat.

A programon való részvétel ingyenes, de a kulturált és biztonságos üzemlátogatás érdekében előzetes regisztrációhoz kötött (csoportok esetén létszámkorlát, illetve indulási időpontok szabnak ennek határt).

Forrás: szelektalok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: