Budapesti fesztivállal indítja a tavaszt az Everness

Koncertek, előadások, workshopok, gyerekfoglalkozások, tánc- és mozgásprogramok szerepelnek az Everness fesztivál idei első budapesti rendezvényének kínálatában. Az Everness Kikelet igazi tavasznyitó fesztivál lesz, a szervezők április 28-án a Római parton várják az önismeret iránt érdeklődő közönséget.

– Régi vágyunk valósul meg azzal, hogy a Római partra is elhozzuk az Everness hangulatot. A víz és a zöld növényzet találkozásánál végre Budapesten is rábukkantunk egy olyan helyre, ahol az önismeret iránt érdeklődő, szórakozni vágyó emberek összejöhetnek, közösséget alkothatnak, közben pedig részt vehetnek nagyon sokféle testet-lelket emelő programon – mondja Klein Csaba az Everness fesztiváligazgatója.

A Kikeleten fellép többek között Soma Mamagésaéletszemléleti előadó, énekesnő, Kereszty András a tudatos életvitelről mesél, dr. Tihanyi Benedek orvos, jógaoktatótól pedig a harmonikus test-tudatról kaphatnak hasznos információkat a látogatók.
Preyer Györgya Szekta, vagy progresszív etika a 21. században címmel előadást a vegánságról, míg Nagyernyei Gyula arról beszél, milyen mély igazságot rejt a mondás: ahol a figyelmünk, ott a világunk.
A családállítás módszerével fejlődhetnek a látogatók Sőtér Sacival,a chikung erejét pedig Leél–Őssy Tamással tapasztalhatják meg. Inkret Bogia Boldogság Művészete felé kalauzolja a fesztiválozókat.
A rendezvényen a fiatalabbakra is gondoltak a szervezők, külön gyereksarokkal várják a család apraját. Estére a füves kertbe érkezik a Börzsönyből a Bajdázó zenekar, aki ambient-folkot fog játszani – középhegységi tempóban.

– Szeretnénk, ha eljönnének mindazok, akik még sosem jártak Evernessen és persze olyanok is, akik régóta törzstagok – folytatja Klein Csaba. – Éppen ezért a nyári Everness Fesztiválra váltott bérlettel ez a rendezvény ingyenesen látogatható, illetve az itteni belépőjegy voucherként szolgál az esetleg később vásárolt nyári fesztiválbérlethez.

A rendezvényre 14 éves kor alatt ezúttal is ingyenes a belépés és nagy szeretettel látják a jólnevelt házikedvenceket is.
A szervezők javasolják, hogy aki tud, érkezzen BKV hajóval és már élvezze a rendezvényre vezető utat is – a hajóállomás 30 méterre fekszik a fesztiválhelyszíntől.

Everness Kikelethelyszín és időpont– 2018. április 28., Dunakavics Bowling Klub Óbuda, Római part, 1031 Nánási út 67.

További információ: 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: