fbpx

Pirolízis alapú erőművet és biomassza fűtőművet építene az NHKV

„Tervezési szerződés kiserőmű és biomassza fűtőmű létesítésére vonatkozó engedélyezési tervdokumentáció elkészítésére” címmel ajánlati felhívást tett közzé az NHKV Zrt.
A tervezési feladatban az NHKV Zrt. telephelyére telepítendő 0,5 – 3 MWe névleges villamos, és 0,5 – 3 MWt névleges termikus teljesítményű pirolízis alapú kapcsolt energiatermelő egységeknek és segédrendszereiknek, mint sajátos energetikai létesítményeknek kell a létesítési engedélyezési tervezését elvégezni, illetve a szükséges engedélyeket megszerezni.
A feladat elvégzésére 300 nap áll rendelkezésre.

One thought on “Pirolízis alapú erőművet és biomassza fűtőművet építene az NHKV

  • 2018/02/27 at 14:30
    Permalink

    A Felhívás a fűtőerőmű telepítési helyéül a Lajos utcát jelöli meg. A kiírás szerinti teljesítmény tartományhoz (10 napos alapanyag tárolását feltételezve) nagyságrendileg kb. 500÷800 tonna kapacitású – a biomassza sűrűségétől függően akár 2÷5 ezer m3-es – tároló teret is létesíteni kellene. Folyamatos beszállításra lenne szükség, ami napi akár 50÷80 tonna anyag szállítást igényelne. Meg lehet ezt oldani a forgalmi fennakadások nélkül? Lesz a Lajos utcában az erőműnek erre hely??
    Sok sikert a projekthez!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: