fbpx

Kevesebb hulladék, több tudatosság: pályázat a hulladékok csökkentésére

A legjobb ötleteket keresik a háztartásban és munkahelyeken keletkező hulladékmennyiségek csökkentésére, illetve a kreatív újrahasználat és újrahasznosítás megoldásaira.

 

Mit várnak a pályázóktól?

A pályázati anyagban, ami lehet szöveges bemutatás, fotó- vagy video dokumentáció, kérjük minél részletesebben, de egyben lényegre törően bemutatni a hulladékcsökkentési, újrahasznosítási, újrahasználati megoldások módszerét és az így kiváltott hulladék típusát, mennyiségét.

Hova küldjék a pályázati anyagokat?

Ha postai, vagy személyes úton kívánnak pályázni, akkor a Zöld Akció Egyesület 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. címen várjuk pályázataikat.

Elektronikus pályázati anyagaikat a demeter@zoldakcio.hu email címen, vagy akár a Zöld Akció Egyesület Facebook oldalára küldött üzenetben is eljuttathatják a részükre.

Mivel díjazzák a legjobb ötletekkel pályázókat?

A legjobb ötletekről kisfilmet készítenek, illetve a pályázók háztartásának, intézményének környezetbarát, energia- és anyagtakarékos működését szolgáló eszközökkel ismerik el mindannyiunk érdekét szolgáló erőfeszítéseiket.

 

További információ:

Zöld Akció Egyesület

Demeter Zoltán, programfelelős

demeter@zoldakcio.hu

30/479-3767

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: