fbpx

Hamarosan indul a ZöldOkos Kupa

Hamarosan indul a ZöldOkos Kupa, amely egy többfordulós verseny általános iskolai felső tagozatos diákok részére.

A verseny a fenntarthatóság témaköreit érinti: környezetbarát háztartás, tudatos vásárlás, energiatakarékosság, természetvédelem.

Képtalálat a következőre: „zöldokos kupa”

A nyertes csapatok tárgyi nyereményben, a felkészítő pedagógusok pénzjutalomban részesülnek.

A versenyre a csapatkapitány regisztrálhat, aki megadja a tagok nevét és e-mail címét, valamint megnevezhet egy tanárt is, aki a versenyre való felkészülést segíti.

Regisztrálni itt lehet:
https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/kupa

A ZöldOkos Kupa a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódó országos fenntarthatósági tudásverseny általános iskola felső tagozatos diákok számára, értékes nyereményekkel. A verseny 6 fordulós: 4 on-line fordulóból, regionális döntőkből és egy országos döntőből áll. A versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a PontVelem Nonprofit Kft.  szervezi és bonyolítja le. A verseny hivatalos honlapja a www.zoldokoskupa.hu. A versennyel kapcsolatos információk és a felkészüléshez szükséges szakmai segédanyagok a Fenntarthatósági Témahét honlapján is megtalálhatók: https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/versenyek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: