fbpx

Hamarosan érkeznek a szemétszámlák

Jövő héten érkezhetnek az elmaradt szemétszámlák. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. arról tájékoztatta a Szeged Televízió szerkesztőségét, hogy először a második negyedévi csekkeket postázzák a lakosság felé, majd egy hónappal később érkeznek a harmadik negyedévi számlák is – írja a szeged.hu.

Hamarosan érkeznek a szemétszámlák

2017-ben már a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. küldi ki a szemétszállításról szóló számlákat Szegeden is. Az első negyedévi csekkeket csak július közepén kapta meg a lakosság, a második és harmadik negyedévi fizetnivalókról azonban eddig hiába várták az emberek a számlákat.

A szóvivő szerint egyelőre nem gondolkodtak azon, hogy az év végére összegyűlő számlák miatt részletfizetési lehetőséget kínáljanak a lakosságnak, de ha erre tömeges igény merül fel az ügyfélszolgálatokon, akkor ezt figyelembe veszik.

Farkas Gabriella, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nkft. a Híradó megkeresésére elmondta, hogy lejárt határidejű számlák az NHKV felé nincsenek, hiszen a központi cég nem engedi, hogy számlákat állítsanak ki. Így a szegedi társaság továbbra sem kapta meg a 2. és 3. negyedévben elvégzett munkájának ellenértékét.

A cikk megjelenése a szeged.hu weboldal hozzájárulásával történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: