fbpx

Fenntarthatósági Csúcs 2017 – Jövőnk a tét!

Immár nyolcadik alkalommal hívja össze a felelősen gondolkodókat a Piac & Profit. Idén a „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencia fókuszában az esélyegyenlőtlenség globális és magyarországi problémája áll. Az emberiség jelentős részének esélye sincs a mindennapi betevő falathoz, szomjának oltásához, fedélhez a feje fölé. Mélyszegénység, nélkülözés, erőszak és háború. – ez jut nekik. S itthon mi a helyzet? Javultak a leszakadók esélyei?

A rohamléptekre váltó klímaváltozás és a kimerülő természeti erőforrásokért dúló harcok miatt egyre több a krízishelyzet. Elhárításukban kimerülnek a nemzetek. A hosszú távra felkészülésre már nem marad erő. A mi Kárpát-medencénkben mire kell felkészülnünk?

Tovább pusztul a földünk, rajta az élő környezet, elszennyeződnek tájaink, tengereink, elfogynak a természeti erőforrások. Háborúk, terrorizmus, népvándorlás a válaszunk a globális problémákra. Tehetünk ellene?

A Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2017 konferencia – a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója –  részletesen megvitatja az alternatív és megújuló energiák térnyerésének esélyeit a fosszilis energiahordozókkal szemben. Számos jó gyakorlat mutatkozik be az üzleti szektor és a fogyasztók oldaláról, a technológiai fejlődés generálta hatalmas igény- és kínálatváltozásról. Az üzleti szektor, a vállalatok  felelősségi gyakorlata egyre inkább a fenntarthatósági globális célok szolgálatába áll. Erre számos nemzetközi és helyi példa szolgál.

A fővédnökök és a szervezők várnak minden felelősen gondolkodó embert, civil szervezetet, üzleti szektorbeli szereplőt. Vitassuk meg együtt, mik az esélyeink. Milyen jövő vár ránk. S tegyünk együtt a fenntartható fejlődésért, világunk élhetőbbé válásáért.

Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2017. Időpont: 2017. november 15.  Helyszín: Budapest, Hotel Arena (Budapest, Ifjúság útja 1-3.)

Itt regisztrálhat a rendezvényre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: