fbpx

A gyerekeknek mutatnák be a környezetszennyezés hatásait

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek sokkal kreatívabbak és fogékonyabbak a változásokra. Ezt szeretné kihasználni egy magyar és kanadai művészeket tömörítő csoport, akik Planet ERATH címmel álmodtak meg egy gyerekeknek szóló könyvet a környezetszennyezés problémájának bemutatására.

Forrás: bee.co.hu

A kezdeményezéshez a Kickstarteren  közösségi finanszírozással próbálják meg előteremteni a szükséges forrást. A projekt keretében egy egyedi könyvsorozatot szeretnének létrehozni a tények vizuális bemutatásával. A könyvet modern gyerekeknek szánják azzal a céllal, hogy növeljél a tudatosságot és motivációt adjanak a környezeti problémák elleni fellépésnek és ezáltal segítsék a következő generációk környezetbarát harcosait.

 

Az első kiadvány a műanyag pusztító hatásait mutatná be a tengeri környezetben, a sorozat későbbi részében a témák között lesz a kihalás, az erőforrások felhasználása és a modern elektronika.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: