fbpx

Számlanyitás otthon – Házhoz jön a Magnet

Nem kell bankfiókba mennünk ahhoz, hogy Magnet ügyfelek lehessünk. A közösségi bank újabb fejlesztést vezetett be az ügyfelek kényelméért.

A Magnet Bank döntéseiben különösen nagy szerepet kap az ügyfelek igénye és véleménye. Igyekszik minél inkább teret biztosítani annak, hogy az ügyfelek is beleszólhassanak a bank közösségi tevékenységeibe, ennek egyik elemeként például a betétesek kiválaszthatják, milyen projekteket szeretnének finanszírozni a pénzükkel. Emellett időről időre új feljesztésekkel járnak az ügyfelek kedvében, melyek a hétköznapi ügyintézést is szeretnék élménnyé tenni.

Eddig elsősorban a közösségi terek kerültek a fejlesztések fókuszába: a Magnet Bank budapesti fiókjaiban az újrahasznosítás, a fenntarthatóság, valamint az egészséges ételek népszerűsítésével párhuzamosan teremtettek otthonos hangulatot, akinek ideje engedi, már csak az élményért is is érdemes a bankfiókba látogatni.

A legújabb szolgáltatásuk, a Házhozszámla azonban pont azoknak szól, akik nem jutnak el a fiókokba, vagy nincs kedvük, lehetőségük csak a számlanyitás miatt a fővárosba utazni.

Ahogyan Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere elmondta, régóta szerették volna demokratizálni a közösségi bankolást, és azoknak is könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítani a MagNet-hez, akik tőlük távol élnek. – Naponta több levelet kapunk az ország legkülönbözőbb pontjairól, azzal, hogy nyissunk fiókot a közelükben. Fenntarthatósági és méretgazdaságossági okokból ez nyilván nem lehetséges. A Házhozszámlával viszont mostantól mindenhol ott tudunk lenni, ahol várnak bennünket, és országossá tudjuk tágítani azt az ökoszisztémát, amit ügyfeleinkkel értékalapon építünk – tette hozzá.

Aki szeretné igénybe venni a Házhozszámla szolgáltatást és az otthonában aláírni a szükséges papírokat, annak nem kell mást tennie, mint felmenni a bank honlapjára, és ott végighaladni a számlanyitás folyamatán. Amint elkészült a regisztráció, máris megnyílik a NetBank, és lehetőségünk van utalások fogadására. Ezután a Bank partnere felveszi velünk a kapcsolatot, és megbeszélhetjük, hogy mikor hozzák el a papírokat.

Az egyszerűsége mellett több más okból is érdemes számlát nyitnunk a Magnetnél. Elsősorban azért, mert ügyfélként sokat tehetünk a környezetért és a fenntarthatóságért. A bank ügyel arra, hogy hitelei jó célokat szolgáljanak, így elsősorban olyan ökológiai és kulturális projekteket támogat, mint a naperőműparkok, Waldorf iskolák, az elektromos mobilitás, illetve a hazai filmgyártás.

A számla előnyei közé tartozik a becsületkasszás számlavezetési díj, vagyis ránk van bízva, mennyit fizetünk a számláért, emellett havi két pénzfelvétel 150 000 forintig ingyenes bármelyik bankautomatából.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt-ről
A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, kollégáinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: