fbpx

ECOMONDO: magyarországi jelentkezőket várnak

21. alkalommal kerül megrendezésre az olaszországi Riminiben az Ecomondo/Key Energy szakkiállítás, mely a hulladék- és energiagazdálkodás, a környezetvédelem, a vízgazdálkodás, és a fenntartható fejlődés témaköreihez kapcsolódik.

A kiállítói standokon kívül 200 szakmai konferencia is megrendezésre kerül a kiállítás keretein belül, több mint 1500 előadóval.

Idén a vásárközpont igazgatósága külön kampányban foglalkozik a magyar részvétellel.

Az Ecomondo magyarországi képviselete keresi a kapcsolatot mindazokkal akik szeretnének részt venni a szakvásáron, mint:

 1. Szakmai delegációk
 2. Buyerek
 3. Egyéni látogatók
 4. Kiállítók

 

Képtalálat a következőre: „ecomondo 2017”

 

1.Szakmai delegációk

Egy szakmai delegációknak minimum  10 főből kell állnia, vagyis szakszervezetek, szakhivatalok vagy egyéb intézmények bevonásával szerveződő csoportokról van  szó. A delegáció tagjainak névsorát legkésőbb 2017. október 15-ig meg kell küldeni a Rimini Vásárközpontnak, aki cserébe a következőeket biztosítja a csoport minden tagja számára:

 • Ingyenes, 4 napos belépőjegy a vásárra
 • A vásáron árusított katalógus egy példányát díjmentesen átvehetik
 • Ingyenes buszos transzfer a bolognai repülőtér és Rimini között
 • A delegáció hivatalos köszöntése és egy napon ingyenes ebéd a vásárközpont területén
 • A vásár területén kívüli szakmai program megszervezése az érdeklődési területtől függően (pl. szennyvíztisztító telep, hulladékújrahasznosító telep , egyéb ipari létesítmény meglátogatása)
 • Segítségnyújtás és tájékoztatás a szállás- és utazás megszervezésében

2. Buyerek

A megfelelő szakmai profilú buyereknek a Rimini Vásárközpont speciális buyer-programon való részvételi lehetőséget biztosít. A Vásárközpont összesen 5 olyan magyar szakembert szeretne 2017-ben vendégül látni, akik olyan cégeket vagy intézményeket képviselnek, amelyek a hulladék-gazdálkodáshoz, víz- és szennyvízkezeléshez kapcsolódó gépek, berendezések beszerzését tervezik a közeljövőben. A buyereknek a következőket biztosítja a vásárközpont:

 • 3 éjszaka szállodai elhelyezés (4*-os szállodában),
 • Transzfer a bolognai repülőtér és a szálloda között,
 • szükség esetén tolmács biztosítása az üzleti megbeszélésekhez
 • ingyenes kiállítási belépőjegy,
 • ingyenes vásárkatalógus,
 • ingyenes ebéd a vásárterületen.

Cserébe a buyereknek garantálniuk kell, hogy min. 2 napon ellátogatnak a vásárra, illetve egy teljes kiállítási napot kell szánniuk a B2B szakmai megbeszéléseken való részvételre, méghozzá min. 10 kiállító céggel a webes felületen előzetesen rögzített időpontokban.

3. Egyéni látogatók

A Magyarországról érkező egyéni látogatóknak és érdeklődőknek előzetes regisztráció esetén ingyenes belépőjegyet tudunk biztosítani, illetve segítséget adunk a szállás és utazás megszervezésében.

4. Kiállítók

A tavalyi rendezvényen több mint 100,000 látogató fordult meg. Egy ilyen eseményen kiállítóként részt venni igen fontos lehet azoknak, akik nemzetközi kapcsolatokat keresnek.

A kiállítók magyar nyelven tarthatják a kapcsolatot a vásárközponttal, illetves segítséget adunk a szállás és utazás megszervezésében.

További felvilágosításért forduljon az ECOMONDO magyarországi képviselőjéhez:

 

MKM SERVICE

Kincses Melinda

+36-30-5399334

+39-388-8315510

mkmservice2010@gmail.com

 

Az ECOMONDO-ról:
Az Ecomondo a zöld technológiák vezető nemzetközi szakvására a Mediterrán térségben.
Célja az anyag- és energiaújrahasznosítás, illetve a fenntartható fejlődés előmozdítása.
A zöld gazdaság ágazatában Olaszország az első helyeket foglalja el európai viszonylatban, különösen az energiahatékonyság, a hulladék újrahasznosítás illetve az erőforrástermelékenység terén.
Éppen ezért, az Ecomondo különösen fontos találkozónak számít nemzetközi viszonylatban, ahol lehetőség nyílik találkozni az összes piacvezető vállalattal, megismerni a legújabb trendeket, innovációkat és technológiákat, valamint személyesen találkozni az ágazat szakembereivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: