fbpx

Művészetek Zöldje- Zöldülj te is!

Több zöld szervezet összefogott és változatos programmal, előadásokkal, túrákkal, játékokkal várja 0-99 éves látogatóit a kapolcsi Faluházban július 30-ig.

Ismerd meg a Duna páratlan élővilágát, és tedd próbára tudásodat a WWF Magyarország Élő Duna Turnéján! A Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a Bakony–Balaton Geopark természeti kincseivel ismerkedhetsz meg közelebbről: geotúrák, denevérek, vulkánok, csillagfény….

A Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat tagjai bemutatják a barlangok rejtélyes világát. Interaktív játékaikkal te is egy kicsit barlangásszá válhatsz! Összeművészeti természetvédelemmel vár a Vadonleső! Lesznek kalandozások, kézműves foglalkozások szórakoztató feladványok és játékok „vadonlesős” fajokkal.

A Művészetek Zöldje helyszínén tudományos játszóházzal, szabaduló szobával (szabaduló játék), látványos kémiai kísérletekkel, hulladékhasznosító kézműves foglalkozásokkal, szórakoztató feladványokkal, előadásokkal és programokkal várják az érdeklődőket minden nap 10-től 18 óráig.

A Zöld Zugolyban megdolgoztatunk: ültess, alkoss, szabadulj, játssz, gondolkozz, vagy csak figyelj, de jól! Minden egyes cselekedet számít, te is jobbá teheted a világot! – filmklub, táskafestés, és kis közösségi környezet-,és társadalomjobbító programok a Jane Goodall Intézettől.

A Művészetek Zöldje programjai a letölthető műsorfüzet 26-28. oldalán találhatók meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: