fbpx

Környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett a Wessling

A 25 éves WESSLING Hungary Kft. országos szintű környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett gyermekek számára a Víz világnapja alkalmából “Peti és Petra köztünk” címmel.

A pályázathoz önálló weboldalt hoztak létre petiespetra.hu címen, ahol minden részlet elérhető. A pályázatokat 2017. augusztus 1-ig várják.

A pályázat célja a gyerekek vizuális látásmódjának, illetve a környezetvédelemben való jártasságuk, tudatosságuk fejlesztése.

A PÁLYÁZÓK KOROSZTÁLYA:

3 – 14 évesek

  1. óvodások (kis-, középső- vagy nagycsoportos)
  2. általános iskola alsó tagozatának tanulói (1-4 osztályos tanuló)
  3. általános iskola felső tagozatának tanulói (5-8 osztályos) vagy 6 osztályos gimnázium 1-2 osztályos tanulói vagy 8 osztályos gimnázium 1-4 osztályos tanulói,

* A Pályázaton NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a szervezők gyermekei, a WESSLING Hungary Kft. munkavállalóinak gyermekei, a lebonyolításban, pontozásban közvetlenül közreműködők gyermekei (pl. a nyeremények felajánlóinak gyermekei).

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI:

Téma: Milyen szerepet tölt be, mit jelent számodra a tudatos környezetvédelem? A PET palackok helyes és helytelen útja környezetünkben.
A rajzaitokhoz segítségül szolgálhat az alábbi két kisfilm:

  

Feladat: A rajzoknál bármilyen technikát alkalmazhattok (legyen az grafit, színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera, filctoll, de lehet digitális rajz is, egy A4-es lapon akár egy rövid
A rajzlap mérete: A4
Az alkotásokat digitális fotó vagy scannelt (jpeg, pdf) formában várjuk a regisztráció után a pályázati időtartam alatt bármikor.
Az eredeti A4-es rajzokat mindenképpen őrizzétek meg, mert  a helyezéseket elért gyermekektől be fogjuk kérni az alábbi postai címre:
„PETI ÉS PETRA KÖZTÜNK” rajzpályázat
WESSLING Hungary Kft. 1047 Budapest, Fóti út 56.
Tolokán Adrienn
Az A/4 méretű rajzod hátoldalára írd rá a neved, címed, életkorod, értesítési email címetek, hányadik osztályos vagy illetve milyen csoportba jársz, iskolád vagy ovid nevét. FONTOS, HOGY A HÁTOLDALÁRA!

NYEREMÉNYEK:

A különböző kategóriák győztesei a helyezéstől függően 50 000 Ft értékű különleges, művészeknek szánt rajzkészletet nyerhetnek, emellett családi és egyéb belépőket kaphatnak a Csodák Palotájába; oktató jellegű osztály- vagy csoportkirándulásban lehet részük Gödöllőn a Zöld Híd Kft. jóvoltából, ahol a szelektív hulladékfeldolgozás mozzanatait nézhetik meg; valamint szerepelhetnek a WESSLING Hungary Kft. környezetvédelmi kiskönyvében is.
A pályázattal kapcsolatos legfontosabb információk itt találhatók.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: