fbpx

Elindította az RDF/SRF hasznosítására vonatkozó beszerzését az NHKV

Megjelent az ajánlati felhívás

A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény (Ht.) rendelkezései értelmében az állami hulladékgazdálkodási közfeladat ellátása körében a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) feladata a közszolgáltatás során elkülönítetten gyűjtött és a vegyes hulladék kezelése során keletkezett hasznosítható hulladék hasznosításának megszervezéséről történő gondoskodás. A Ht. rendelkezései értelmében az NHKV Zrt. a közszolgáltatás körébe tartozó hulladék tulajdonosa. 

Mindezekkel összhangban az NHKV Zrt. a közszolgáltatás során gyűjtött hulladékból származó SRF/RDF hasznosításáról a közbeszerzési eljárás alapján megkötésre kerülő keretmegállapodás(ok) és az azok alapján meghatározott közvetlen megrendelések útján gondoskodik a keretmegállapodás időtartama alatt.
A nyertes ajánlattevők feladata, amelyekkel az NHKV Zrt. keretmegállapodást köt, hogy a koordináló szerv egyedi közvetlen megrendeléseiben foglalt mennyiség és minőség szerinti anyagot a megjelölt termelési helyen átvegyék, elszállítsák és gondoskodjanak az anyag előírásoknak megfelelő hasznosítás útján történő kezeléséről.
Az ajánlattevő feladata a termelési helyekről az elszállítás biztosítása, amely lehetséges nyerges szerelvénnyel, walking floor rendszerben, vagy konténerbe tömörített formában az átadási pontok és a megjelenési forma függvényében. Cél a legalább 18 tonna/forduló szállított súly biztosítása.
A kiírás tárgyát képező hasznosítható mennyiség évente megközelítőleg 300.000 tonna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: