A Henkel Magyarország Kft. nyerte a Zöld Béka-díjat a legjobb fenntarthatósági jelentésért

A Henkel Magyarország Kft. kapta idén Magyarországon a Deloitte Közép-Európai Fenntarthatósági Jelentés Díjat, a Zöld Béka-díjat, amelyet tizenötödik alkalommal ítélt oda a szakmai zsűri – tájékoztatta a Deloitte az MTI-t.

Az elismerést idén 13 országban ítélik oda a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeknek. A Zwack Unicum Nyrt. egyedi jelentésének köszönhetően az “Innovatív formai megoldásért” különdíjat kapta. A díjat országos és közép-európai szinten is kiosztják. Az országos szinten díjazott jelentések – így a Henkel Magyarország Kft. és a Zwack Unicum Nyrt. jelentései is – automatikusan részt vesznek a regionális szintű pályázaton is.
A  Deloitte Magyarország 2000-ben kezdte meg a vállalatok környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalását és eredményeit tükröző jelentések díjazását. A Zöld Béka-díj 16 év alatt regionális elismeréssé nőtte ki magát.
A Henkel Magyarország Kft. jelentése nagyon érett és jól átgondolt jelentéstételi módszertant és fenntarthatósági stratégiát tartalmaz, amelyet számos esettanulmányon keresztül szemléltet.
A Zwack Unicum Nyrt. jelentése a lényeges információk kiemelésére és közvetítésére szánt infografikák használatával tűnik ki – írták.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: