fbpx

Növelik a fővárosi hulladékgazdálkodási fejlesztések támogatását

A Magyar Közlöny 125. számában jelent meg a Kormány 1462/2016. (VIII. 24.) Korm. határozata „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer környezetbarát technológiáinak bővítése, a hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás arányának növelése” című projekt támogatásának növeléséről és forrásszerkezetének módosításáról.

A kormányhatározat értelmében a KEOP projekt forrásszerkezete több mint félmilliárd forinttal csökken, míg a KEHOP projekté több mint 2,3 milliárd forinttal növekszik.

A tervezett fejlesztésekből még két nagy volumenű projekt megvalósítása nem indult el. Az egyik a X. kerületi un. “Nagyválogató” technológiai sorának beszerzése, amely fogadó létesítményének a kivitelezése során a napokban történt szerződésmódosítás, a másik pedig a gyűjtőedények  RFID azonosítóval, azaz csippel történő ellátása és hozzá kapcsolódó informatikai fejlesztés megvalósítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: