fbpx

Még legalább három hónap, mire számlázni tud az NHKV?

Balogh Péter (feltehetőleg egyéni vállalkozó) nyerte a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tenderét – írja a minuszos.hu.

Az „Adatszolgáltatások alapján az átmeneti időszakban számlaállomány generálásához szükséges fejlesztés” címmel kiírt tender tárgya a közszolgáltatók által beküldött CSV fájlok elemzése, azokból számlázáshoz szükséges adatok felhasználásával számla állomány generálása CSV formában, amelyből szükség esetén számla nyomtatható. Ezen túl a kiküldendő számlák pénzügyi teljesítésének összevezetése a számlaállománnyal, a teljes folyamat tesztelése és az előkészítés támogatása. Mindeme munkával a nyertesnek tizenhat hét áll a rendelkezésére, amelyből már három hét eltelt, hiszen a szerződést július 19-én írták alá. Az eljárást megindító felhívás Közbeszerzési Értesítőben történt közzététele nélkül odaítélt szerződés végleges összértéke nettó 17 millió forint.

A cikk megjelenése a minuszos.hu weboldal hozzájárulásával történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: