fbpx

MSZP: legyen annyi a szemétdíj Budapesten is, mint Felcsúton!

Nem tűrhető tovább, hogy a fővárosban élőknek kell a legmagasabb szemétdíjat fizetniük – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Szaniszló Sándor, az MSZP fővárosi képviselője.

A politikus szerint Budapesten sokkal korszerűbb eszközökkel, koncentráltabban és rövidebb útvonalon végzik a szemétszállítást, mint például Felcsúton, mégis a fővárosban 752 forintba kerül egy 120 literes szeméttároló egyszeri ürítése, míg Felcsúton csak 390 forintot kérnek ugyanezért a szolgáltatásért. Szaniszló további példákat is sorolt arra, hogy vidéken mindenhol olcsóbb a szemétszállítás, mint Budapesten. „A fővárosi MSZP ezért egy előterjesztést nyújt be, amelyben az szerepel, hogy a budapestieknek is csak annyi szemétdíjat kelljen fizetniük, mint Felcsúton” – jelentette ki az MSZP-s képviselő, hozzátéve: a fővárosi emberek fizetnek annyi adót, hogy ne kerüljenek indokolatlan és érthetetlen hátrányba a közüzemi díjak megállapításánál.

Forrás: mszp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: