fbpx

Elektronikai hulladékból készült Steve Jobs portré

Jason Mercier neve nem ismeretlen a művészek körében, több alkotása is elismerést váltott ki társaiból – most unokatestvére megbízásából elkészítette Steve Jobs portréját egy különleges perspektívából – írja az iphonekozosseg.hu.

Már elég sok verzióját láttuk Jobs halhatatlanná tételének, mint tetoválás, szobor, színelőadás, de Jason ennél különlegesebb módon akarta megörökíteni a legendás vezetőt.

Barátait kérte meg, hogy régi elektronikai hulladékaikat ne dobják ki, sőt, keressék elő a pincéből vagy a padlásról és adják oda neki. A billentyűzeteket, alaplapokat, apró chipeket szükség szerint szétdarabolta, majd ragasztóval és rögzítőelemekkel elkezdte összerakni a képet.

JobsArt_Mercier_web004-780x1098

A kép megalkotásakor nem csak Apple kütyüket használt fel, hisz Jobs nem csak az Apple korában tevékenykedett, már jóval azelőtt is részese volt az elektronika világának.

A végeredmény pedig nem túl művészetkedvelő szemmel is lenyűgöző, hisz a sok kacatból egy ilyet megalkotni igencsak figyelemre méltó!

Szerintünk zseniális, Nektek hogy tetszik?

JobsArt_Mercier_web001-780x893

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: