fbpx

Minden szemetesember erről álmodik: szerelem első látásra

A 3 éves kislány hónapokig rajongott a bloomingtoni közterület fenntartók egyik alkalmazottjáért – írja a hirado.hu.

A kis Brooklyn Andracke sztorija az egyik legtündéribb történet, amit mostanában hallottunk. A hároméves kislány ugyanis teljesen odáig van a helyi szemetesemberért, akinek mindig lelkesen integetett bloomingtoni otthonának ablakából.

A csöppség édesanyjára komoly teher nehezül, hiszen, ha Brooklyn valami oknál fogva lemaradt a hajnali kukaürítésről, azonnal kocsiba kell pattannia lányával együtt, hogy elcsípjék a környéken köröző autót és onnan integethessenek Delvar Dopsonnak.

Brooklyn Andracke éppen várja, hogy házuk elé forduljon a kukásautó. Fotó: FacebookBrooklyn Andracke éppen várja, hogy házuk elé forduljon a kukásautó. Fotó: Facebook

A kislány születésnapja után azonban eldöntötte, hogy plátói barátságukat elmélyítené, így megmaradt születésnapi muffinjával kiállt a ház elé és úgy integetett édesanyja társaságában a szemetesautónak.

A kislány örömmel nyújtotta át a férfinak a süteményt, aki el volt ragadtatva a figyelmességtől és bevallotta, hogy ő is várja minden reggel, hogy visszaintegethessen a pici lánynak.

“Csütörtökönként mindig értekezlet van, olyankor mindig aggódom, hogy lemaradok a reggeli köszönésünkről” -mesélte Dopson.

Az első találkozás. Fotó: FacebookAz első találkozás. Fotó: Facebook

Brooklyn egyébként édesanyja elmesélése szerint teljesen szótlan volt az első találkozás alkalmából, de amikor rákérdezett, hogy minden rendben van-e, csak csöppség annyit felelt, hogy “annyira boldog vagyok”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: