fbpx

Jön a KukaKulTúra

Idén is megrendezik a hulladékkezelők nyílt napját, a KukaKulTúrát. A következő két napban országszerte 60 hulladékkezelő várja iskolai csoportok, családok és az érdeklődők jelentkezését, hogy bemutassák számukra, mi történik az általuk gyűjtött hulladékkal, a gyerekek pedig újrahasznosított anyagból készült játékokat próbálhatnak ki egy szabadtéri játszótéren. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Bővebb információ a www.kukakultura.hu honlapon található.

Idén is megrendezik a hulladékkezelők nyílt napját, a KUKAkulTÚRÁT, az eseményre április 8-án és 9-én várják az érdeklődőket – közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) nemzeti hulladékgazdálkodási igazgatósága. Országszerte mintegy 60 hulladékkezelő várja iskolai csoportok, családok és az érdeklődők jelentkezését, hogy bemutassák számukra, mi történik az általuk gyűjtött hulladékkal – tették hozzá.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: