fbpx

Az ismeretlen helyre eltávozott szombathelyi kukák

Szombathely több pontjáról eltűntek a közterületen elhelyezett hulladékgyűjtő edények.

„Az ok ismeretlen, de a következmény sajnos ismert. Sok az eldobott szemét, cigarettás doboz, papír zsebkendő és italos doboz, egyéb kacatok. Csodálkozunk, hogy akik az edények kiürítésével vannak megbízva, nekik még nem tűnt fel hiányuk. Várjuk a mielőbbi pótlásukat egy tisztább város reményében!” – hívta fel a figyelmet György István Péter, civil tudósító, aki az alábbi bizonyítékokat is csatolta (a képek a galériában):

A SZOVA ZRT illetékese lapunknak elmondta, hogy Szombathely közterületein, a nem megfelelő használat miatt, tömegesen mennek tönkre, amortizálódnak le a szemeteskukák. Amellett, hogy nemrég 15 új kukát szereltek fel a városban, 60-70 darab kuka vár cserére. Egy kuka pedig 14 ezer forintot kóstál. A SZOVA tehát folyamatosan fiygelemmel kíséri a hulladékgyűjtők állagát, de nem győzik olyan iramban cserélni, ahogy “mi”, lakosok szétrúgjuk, kiégetjük őket.

A cikk eredetiben itt olvasható: http://www.nyugat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: