fbpx

Összegyűjtik a kidobott karácsonyfákat

Miskolcon, a társasházi övezetekben három hétvégén, szombati napokon gyűjtik össze a kidobott karácsonyfákat, jövő év januárjában – tájékoztatott a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. Az összegyűjtött fenyőfákat karitatív céllal felajánlják a lakosság számára, tüzelőanyagnak.

fenykido.jpg

A gyűjtések időpontjai: 2014. január 11., január 18., január 25. – Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a szombatonkénti gyűjtést csak a társasházi lakóterületeken végezzük. Kérnénk a társasházak képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a lakótársakkal egy helyre gyűjtsék össze a fenyőfákat. A magánházas övezetben a megszokott gyűjtési napokon, folyamatosan szedjük a kidobott fenyőfákat – hangsúlyozza a közlemény.

A Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató vezetése karitatív céllal felajánlja a lakosság részére, hogy a szombati járatokkal összegyűjtött fenyőfákat tüzelőanyagként felhasználhatják. Az összegyűjtött fenyőfákat a Hejőpapi Regionális Hulladékkezelő Központba szállítják, ahol a karitatív céllal fel nem használt mennyiséget – az aprítást követően – komposzt struktúraanyagként hasznosítják.

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://www.minap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: