fbpx

Selejtes iPhone-okból készítene ékszert

Egy nemrég indult Kickstarter projekt keretében szokatlan módon hasznosítaná újra a veszélyes elektronikai hulladékot, köztük például a törött iPhone-ok kijelzőit vagy Home gombjait egy amerikai fiatalember.

Karkötőt, fülbevalót, képkeretet, de faliórát, sőt mi több, még asztalt is készítene a leselejtezett iPhone-maradványokból az alabama-i Chris Koerner, aki szokatlan projekt indításába fogott a Kickstarteren.

A Twice Used (azaz, kétszer használt) névre keresztelt vállalkozásában az amerikai fiatal különféle kézzel készített ékszert, valamint háztartási cikket varázsolna, keltene életre a begyűjtött készülékek alkatrészeiből, legyen az egy törött kijelző vagy hátlap.

Kickstarter oldalán a szükséges tőkéből eddig valamivel több, mint 3000 dollárt sikerült összegyűjtenie, ami bár nem túl sok, annak fényében túlságosan nem rossz is eredmény, ha azt nézzük, hogy a projekt lejártáig még 20 nap áll rendelkezésére.

Ti vennétek iPhone-órát? Vagy iPhone-asztalt?

A cikk eredetiben itt olvasható.

Forrás: http://iphonehungary.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: