fbpx

Kuka- és kukásautó-dömping a Szigeten

Négyszázötven 1100 literes konténert és százötven 240 literes tartályt helyeztek ki az FKF munkatársai, azokat öt nagy teljesítményű tömörítős hulladékszállító géppel ürítik.

Több száz kukát helyezett ki a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a hétfőn kezdődő 21. Sziget Fesztivál helyszínén, a fővárosi Hajógyári-szigeten – tájékoztatta a Budapesti Városüzemeltetési Központ és az FKF hétfőn.

Közleményük szerint négyszázötven 1100 literes konténert és százötven 240 literes tartályt helyeztek ki az FKF munkatársai, azokat öt nagy teljesítményű tömörítős hulladékszállító géppel ürítik, naponta többször is.

A rendezvény helyszíneinek és az utaknak a takarítását, locsolását minden nap reggel 6 órától 30 kézi útgondozóval, egy locsoló- és egy önfelszedő seprőgéppel végzik, továbbá a külső, a bejárathoz vezető útvonalakon, a pénztárak előtti területen öten dolgoznak – közölték.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: