fbpx

A Saubermacher SMS-ben értesít

A Saubermacher-Komunala hulladékgyűjtési és szállítási szolgáltató július 1-jétől SMS-ben értesíti az ebben érdekelt háztartásokat, ügyfeleket a vegyes (fekete kanna) vagy a műanyag zsákokban egybegyűjtött, elkülönített hulladék szállításának időpontjáról.

A muraszombati kommunális cég Dobronak község (Dobronak, Zsitkóc, Strehovci) területén végez szolgáltatást. A cég egy nappal a hulladékszállítás időpontja előtt a mobiltelefonra küldött SMS-sel tudatja a szállítás időpontját, és hogy melyik fajta hulladék elszállítására kerül sor. Az SMS praktikus és könnyíti a munkát, mert ezáltal nem kerül elfeledésre a kukák/zsákok kirakása a ház elé, s pótolja a hiányt, ha netán a nyomtatott  szállítási órarend nincs véletlenül kéznél…

Az SMS-hír ingyenes, és a Saubermacher-Komunala honlapján (www.saubermacher-komunala.si) elérhető űrlap alapján, illetve a cég székhelyén személyesen igényelhető. Az SMS-es tájékoztatás bármikor lemondható.

Forrás: nepujsag.net

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: