fbpx

Megnyitották a kedden bezárt kolozsvári szeméttelepet

Ma megnyitották Kolozsvár tegnap bezárt pataréti szeméttelepét, amely tevékenységének a felfüggesztését Eugen Vereş, a telepet igazgató vállalat vezetője rendelte el. Vereş kijelentette: azért engedélyezte a telep megnyitását, hogy ne zavarja meg a Környezetvédelmi Világnap ünneplését.

Eugen Vereş, a pataréti szeméttelepet igazgató Salprest Rampă vállalat vezetője elmondta: a hulladék lerakásának megtiltásával fel akarta hívni a figyelmet Kolozsvár szeméttelepének helyzetére.

„Megkerestek a Környezetvédelmi Ügynökség, a Környezetvédelmi Őrség képviselői, Emil Boc polgármester. Remélem, megértették, hogy mi jót akarunk, betartjuk a törvényt, és csak az ideiglenes helyen raktározzuk a hulladékokat, nem pedig a 2010-ben bezárt telepen. Mivel ma van a Környezetvédelmi Világnap, én pedig meggyőződéses ökológus vagyok, úgy döntöttem, hogy továbbra is engedélyezem a hulladékok lerakását és tárolását a pataréti telepen” – mondta Vereş.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: