fbpx

Átalakul a MEKH

Pályázati felhívást tett közzé arculatának tervezésére az önálló szabályozó hatóságként áprilisban létrejött Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

A hatóság pénteki közleménye szerint a Magyar Energia Hivatal jogutódjaként létrejött MEKH nevének és státusának megváltozása, valamint feladatkörének bővülése miatt cseréli le korábbi arculatát. A villamosenergia-, földgáz- és távhőellátással, víziközmű-szolgáltatással, valamint hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díjszabályozásának előkészítésével kapcsolatos feladatokat ellátó önálló szabályozó szerv nyílt pályázat útján keres partnert a feladat elvégzésére.


A pályázati felhívás az MEKH oldalán tekinthető meg. A pályamunkákat június 20-ig kell eljuttatni a hatóság székházába. A tervpályázat győztesével a hivatal a teljes arculati kézikönyv elkészítésére is szerződik – áll a közleményben.

Forrás: MTI

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: