fbpx

Fejlődő iszapkezelési piac

Az elkövetkezendő években a szennyvíziszap kezelése jelentősen növekedni fog a világban. Ezt a következtetést vonta le tanulmányában az amerikai piackutató és tanácsadó  Frost & Sullivan cég.

szennyviz120816_csl2.jpg

Kép: minap.hu

A tanácsadók álláspontjukat a szennyvíztisztítási maradékok egyre szigorodó ártalmatlanítási előírásaira alapozzák. Különösen a természetes környezet védelme készteti az államokat a jövőben komolyabb politikai intézkedésekre, amely a szennyvíziszap kezelő létesítmények minőségének és számuk növekedéséhez fog vezetni. Ehhez tartozik az előkezelési technológiák kötelezettsége, amely a szennyezőanyagok és kórokozók határértékeinek meghatározásával biztosítható.

Világszerte a következő években további beruházások fognak indulni az iszapok tisztítására, a kezelő létesítmények lélegzetelállító növekedésére leginkább a fejlődő országokban lehet számítani az iszap mennyiségének növekedésével együtt. Ez továbbra is egy nagy piac lehet a szennyvíztisztító létesítmények előállítóinak.

Forrás: euwid.de

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: