fbpx

Energia Nyílt Nap a Hegyvidéken

A Together projekt keretében a Hegyvidéki Önkormányzat a viselkedésünk megváltoztatásával próbál meg energiamegtakarítást elérni. Február 28-án az Energia Nyílt Napon minden érdeklődő megismerheti, hogy hogyan lehet akár 10%-ot spórolni költséges felújítások nélkül.

Gyakran gondolkozunk el azon, hogy megéri-e kikapcsolni a monitort munka után, számít-e ha lekapcsoljuk a lámpát, vagy tényleg annyira fontos-e kihúzni a töltőt a konnektorból, ha nem használjuk. A Together projekt célja, hogy tudatosítsuk az emberekben, hogy a sok hasonló apróság egymásra épülve jelentős megtakarításhoz vezethet. A felszerelt okos mérőeszközök segítségével valós időben tudjuk figyelni az energiafogyasztást, az adatok elemzésével pedig célzott beavatkozással tudjuk finom hangolni épületeink működését.

A Nyílt Napon a látogatóink bejárhatják a Polgármesteri Hivatal épületét, megnézhetik a kiépített okos mérőrendszert, a hivatal napkollektorait, a telepített zöldtetőt, a bejárás végén pedig a budai panorámában is lehet gyönyörködni az önkormányzat tetejéről. A program során a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakértői szívesen válaszolnak az épületenergetikával kapcsolatos kérdésekre. Azok számára, akik kitöltik energiakvízünket, apró ajándékokkal is kedveskedünk!

A programra két turnusban lehet jelentkezni:
I. turnus: 13:00-tól 14:45-ig
II. turnus: 15:00-tól 16:45-ig

Helyszín:
Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal
(1126, Böszörményi út 23-25.)

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Előzetesen regisztrálni a zoldpont@hegyvidek.hu e-mail címen lehet, de a helyszínen is lesz lehetőség feliratkozni.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: