fbpx

Sütőolaj átvétel van, piros kanna már nincs

Portálunk mindig kiemelten kezelte a MOL, mint hazai nagyvállalat környezetvédelmi fejlesztési projektjeit, olvasóinkat folyamatosan tájékoztatjuk azokról. A sütőolaj gyűjtés kapcsán több megkeresést, észrevételt is kaptunk, melyben az olvasók segítségünket kérték az akcióval kapcsolatban.

A sajtóban több hírforrás is eltérő információkat közölt a MOL sütőolaj átvételével kapcsolatban. Portálunkat több olvasó is megkereste tapasztalataival, mely leginkább az ajándék piros kanna hiányára vonatkozott. Az olvasóink pontos tájékoztatása érdekében megkerestük a MOL-t, kérdéseinkre az alábbi válaszokat kaptuk:

Az ajándék piros kanna akciója tart-e jelenleg is, ha igen akkor az elérhető-e valamennyi gyűjtőponton?

A használt sütőolaj átvétel – akcióktól függetlenül – folyamatos a kijelölt töltőállomásokon. A nagy érdeklődésnek köszönhetően több tízezer kannát vehettek át a használt sütőolajat leadók az elmúlt évek akciói során. Jelenleg már nincs a töltőállomásokon piros kanna.

Év végén-év elején volt egy akciónk, de az teljesen más típusú volt: aki december 20-ától január 15-ig használt sütőolajat adott le a kijelölt töltőállomásokon, egy szelvényt kapott, amellyel egymillió forint értékű utazást nyerhetett.

Ha az akcióval kapcsolatban a töltőállomásokon nem rendelkeznek megfelelő információval, a sütőolaj gyűjtők kinek jelezhetik ezt?

Bármilyen észrevétellel fordulhatnak a MOL kiskereskedelem ügyfélszolgálatához: 886-5000 telefonszámon, vagy a MOL honlapján ahttps://mol.hu/hu/kapcsolat/kiskereskedelmi-ugyfelszolgalat#irjon-nekunk linken.

 

Annak ellenére, hogy jelenleg nincs ajándék piros kanna, mindenkit arra buzdítunk, hogy gyűjtse elkülönítetten az elhasznált sütőolajat, mivel az átvétel ennek ellenére a kijelölt gyűjtőpontokon működik.

Facebook Comments

One thought on “Sütőolaj átvétel van, piros kanna már nincs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .