fbpx

Sütőolaj átvétel van, piros kanna már nincs

Portálunk mindig kiemelten kezelte a MOL, mint hazai nagyvállalat környezetvédelmi fejlesztési projektjeit, olvasóinkat folyamatosan tájékoztatjuk azokról. A sütőolaj gyűjtés kapcsán több megkeresést, észrevételt is kaptunk, melyben az olvasók segítségünket kérték az akcióval kapcsolatban.

A sajtóban több hírforrás is eltérő információkat közölt a MOL sütőolaj átvételével kapcsolatban. Portálunkat több olvasó is megkereste tapasztalataival, mely leginkább az ajándék piros kanna hiányára vonatkozott. Az olvasóink pontos tájékoztatása érdekében megkerestük a MOL-t, kérdéseinkre az alábbi válaszokat kaptuk:

Az ajándék piros kanna akciója tart-e jelenleg is, ha igen akkor az elérhető-e valamennyi gyűjtőponton?

A használt sütőolaj átvétel – akcióktól függetlenül – folyamatos a kijelölt töltőállomásokon. A nagy érdeklődésnek köszönhetően több tízezer kannát vehettek át a használt sütőolajat leadók az elmúlt évek akciói során. Jelenleg már nincs a töltőállomásokon piros kanna.

Év végén-év elején volt egy akciónk, de az teljesen más típusú volt: aki december 20-ától január 15-ig használt sütőolajat adott le a kijelölt töltőállomásokon, egy szelvényt kapott, amellyel egymillió forint értékű utazást nyerhetett.

Ha az akcióval kapcsolatban a töltőállomásokon nem rendelkeznek megfelelő információval, a sütőolaj gyűjtők kinek jelezhetik ezt?

Bármilyen észrevétellel fordulhatnak a MOL kiskereskedelem ügyfélszolgálatához: 886-5000 telefonszámon, vagy a MOL honlapján ahttps://mol.hu/hu/kapcsolat/kiskereskedelmi-ugyfelszolgalat#irjon-nekunk linken.

 

Annak ellenére, hogy jelenleg nincs ajándék piros kanna, mindenkit arra buzdítunk, hogy gyűjtse elkülönítetten az elhasznált sütőolajat, mivel az átvétel ennek ellenére a kijelölt gyűjtőpontokon működik.

One thought on “Sütőolaj átvétel van, piros kanna már nincs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: