fbpx

ECOMONDO: magyarországi jelentkezőket várnak

21. alkalommal kerül megrendezésre az olaszországi Riminiben az Ecomondo/Key Energy szakkiállítás, mely a hulladék- és energiagazdálkodás, a környezetvédelem, a vízgazdálkodás, és a fenntartható fejlődés témaköreihez kapcsolódik.

A kiállítói standokon kívül 200 szakmai konferencia is megrendezésre kerül a kiállítás keretein belül, több mint 1500 előadóval.

Idén a vásárközpont igazgatósága külön kampányban foglalkozik a magyar részvétellel.

Az Ecomondo magyarországi képviselete keresi a kapcsolatot mindazokkal akik szeretnének részt venni a szakvásáron, mint:

 1. Szakmai delegációk
 2. Buyerek
 3. Egyéni látogatók
 4. Kiállítók

 

Képtalálat a következőre: „ecomondo 2017”

 

1.Szakmai delegációk

Egy szakmai delegációknak minimum  10 főből kell állnia, vagyis szakszervezetek, szakhivatalok vagy egyéb intézmények bevonásával szerveződő csoportokról van  szó. A delegáció tagjainak névsorát legkésőbb 2017. október 15-ig meg kell küldeni a Rimini Vásárközpontnak, aki cserébe a következőeket biztosítja a csoport minden tagja számára:

 • Ingyenes, 4 napos belépőjegy a vásárra
 • A vásáron árusított katalógus egy példányát díjmentesen átvehetik
 • Ingyenes buszos transzfer a bolognai repülőtér és Rimini között
 • A delegáció hivatalos köszöntése és egy napon ingyenes ebéd a vásárközpont területén
 • A vásár területén kívüli szakmai program megszervezése az érdeklődési területtől függően (pl. szennyvíztisztító telep, hulladékújrahasznosító telep , egyéb ipari létesítmény meglátogatása)
 • Segítségnyújtás és tájékoztatás a szállás- és utazás megszervezésében

2. Buyerek

A megfelelő szakmai profilú buyereknek a Rimini Vásárközpont speciális buyer-programon való részvételi lehetőséget biztosít. A Vásárközpont összesen 5 olyan magyar szakembert szeretne 2017-ben vendégül látni, akik olyan cégeket vagy intézményeket képviselnek, amelyek a hulladék-gazdálkodáshoz, víz- és szennyvízkezeléshez kapcsolódó gépek, berendezések beszerzését tervezik a közeljövőben. A buyereknek a következőket biztosítja a vásárközpont:

 • 3 éjszaka szállodai elhelyezés (4*-os szállodában),
 • Transzfer a bolognai repülőtér és a szálloda között,
 • szükség esetén tolmács biztosítása az üzleti megbeszélésekhez
 • ingyenes kiállítási belépőjegy,
 • ingyenes vásárkatalógus,
 • ingyenes ebéd a vásárterületen.

Cserébe a buyereknek garantálniuk kell, hogy min. 2 napon ellátogatnak a vásárra, illetve egy teljes kiállítási napot kell szánniuk a B2B szakmai megbeszéléseken való részvételre, méghozzá min. 10 kiállító céggel a webes felületen előzetesen rögzített időpontokban.

3. Egyéni látogatók

A Magyarországról érkező egyéni látogatóknak és érdeklődőknek előzetes regisztráció esetén ingyenes belépőjegyet tudunk biztosítani, illetve segítséget adunk a szállás és utazás megszervezésében.

4. Kiállítók

A tavalyi rendezvényen több mint 100,000 látogató fordult meg. Egy ilyen eseményen kiállítóként részt venni igen fontos lehet azoknak, akik nemzetközi kapcsolatokat keresnek.

A kiállítók magyar nyelven tarthatják a kapcsolatot a vásárközponttal, illetves segítséget adunk a szállás és utazás megszervezésében.

További felvilágosításért forduljon az ECOMONDO magyarországi képviselőjéhez:

 

MKM SERVICE

Kincses Melinda

+36-30-5399334

+39-388-8315510

mkmservice2010@gmail.com

 

Az ECOMONDO-ról:
Az Ecomondo a zöld technológiák vezető nemzetközi szakvására a Mediterrán térségben.
Célja az anyag- és energiaújrahasznosítás, illetve a fenntartható fejlődés előmozdítása.
A zöld gazdaság ágazatában Olaszország az első helyeket foglalja el európai viszonylatban, különösen az energiahatékonyság, a hulladék újrahasznosítás illetve az erőforrástermelékenység terén.
Éppen ezért, az Ecomondo különösen fontos találkozónak számít nemzetközi viszonylatban, ahol lehetőség nyílik találkozni az összes piacvezető vállalattal, megismerni a legújabb trendeket, innovációkat és technológiákat, valamint személyesen találkozni az ágazat szakembereivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: