A kávébab hulladékából készítik a kávéscsészét

Ha vége a kávé betakarításnak a gazdálkodók nyakán marad a feldolgozásból származó hulladék. Bár korábban már ezeket a szerves anyagokat felhasználták, mint a műtrágya kiegészítő, vagy tüzelőanyag-forrás, viszont jelenleg nincs gazdaságilag életképes és fenntartható módszer, amely megoldást nyújtana. HuskeeCup az első olyan megoldás, amely megoldást kínál a problémára.

A HuskeeCup egy újrafelhasználható, újrahasznosítható csésze, amely a kávébab héjából készül. Úgy tervezték, hogy mind kávézókban, mind otthoni környezetben használható legyen.

Fontos volt, hogy a kávét hosszabb ideig tartsa meg melegebben, mindezek mellett tartós legyen és kényelmes legyen tartani. Természetesen mosogatógépbarát, és több méretben gyártják, egy egységes csészealjjal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

ai0jJ

Please type the text above:

%d blogger ezt szereti: