Elindította az NHKV a tömeges számlázó rendszert

A napokban kaptak tájékoztatást a közszolgáltatók arról, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) elindította a tömeges számlázó rendszerét.

A rendszerbe azok a felhasználók tudnak belépni, akik rendelkeznek érvényes SSL kulccsal és felhasználóval az NHKV Partner Portálon.

A felhasználóknak lehetőségük van egy oktató modulba is belépni a rendszer begyakorlása érdekében, illetve az előírt adatszolgáltatás megléte esetén használhatják az éles rendszert is.

 

A két modul:

Tömeges Számlázó Oktatás

Az NHKV Tömeges Számlázó Oktatás egy teszt környezet, melybe minden felhasználó be tud jelentkezni. Az Oktatás üres adatbázissal rendelkezik, itt lehet teszt adatokat feltölteni, illetve teszt Eseti Számlákat generálni az előre feltöltött Szolgáltatások közül.

Tömeges Számlázó

Az NHKV Tömeges Számlázó az éles számlázó rendszer, a belépés feltétele a megfelelő Rendszeres CSV adatszolgáltatás Ügyfél adatok (9 db CSV) és a megfelelő Nyitott tételek adatszolgáltatás (3 db CSV). A bejelentkezés az adatok feldolgozása és az adatbázis feltöltése után válik lehetővé, melyről a regisztrált e-mail címekre értesítést küldünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

%d blogger ezt szereti: