fbpx

Nem kell a szelektív hulladék?

Az Ürömi Hütte étterem közszolgáltatója, a Zöld Bicske Kft. tájékoztatta a vállalkozást, hogy 30 napos felmondási idővel megszünteti a náluk folyó szelektív hulladékgyűjtésüket. Az étterem értetlenül áll a helyzet előtt és a vendégeiktől várnak megoldást:

“Nem szoktunk belső ügyeinkkel zavarni titeket, de most annyira fel vagyunk háborodva, hogy kivételt teszünk. Az Ürömön szemétszállítást végző “államosított” Zöld Bicske Kft ügyvezetője, ma megírta nekünk, hogy a jövőben nem hajlandóak elvinni a szelektíven gyűjtött szemetünket. 2016-ban egy magát “NON PROFITNAK” és “ZÖLDNEK” 🙂nevező állami cég vezetője képes volt leírni, hogy azért nem viszik el a szelektíven gyűjtött szemetet, mert az nekik nem éri meg. Szerintetek mit csináljon egy környezettudatos cég, mint amilyen az Ürömi Hütte, ha továbbra is szelektíven szeretné gyűjteni az üveget és a papírt? Dobjunk mindent a kukába? Kérlek oszd meg ezt a posztunkat, szeretnénk, ha valaki megírná nekünk a választ.”

Értem én, de azért mégsem…

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .