fbpx

Módosultak a Zöld Ipari Innováció Program pályázati felhívásai

Módosultak a Zöld Ipari Innováció Program pályázati felhívásai, elérhető az 1. és 2. alprogram kitöltő felülete

Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy módosult a „Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)” illetve „Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)” pályázati felhívása a jövedelemtermelőség vizsgálat és a biztosítéknyújtási kötelezettség vonatkozásában.

Az 1. és 2. alprogramban igényelhető maximális támogatás összeg meghatározásában, illetve az üzleti terv bevétel-kiadási tervének elkészítésében az alábbi segédtáblázat nyújt segítséget, melyet az üzleti terv mellékleteként szükséges a pályázathoz benyújtani.

A fenti pályázat esetében az elektronikus benyújtást lehetővé tévő kitöltő felület a mai naptól elérhető a honlapunkon. A pályázati űrlap kitöltését az alábbi felületen (https://nora.norvegalap.hu/) regisztrálva, az „Aktuális pályázati kiírások” gombra kattintva kezdheti meg.  Amennyiben a Zöld ipari innováció program pályázataival kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat agreenindustry@norvegalap.hu e-mail címenSikeres pályázást kívánunk!

Változások jegyzéke:

1)     Törlésre került a VI/3. szakaszból az alábbi rendelkezés:

„Jövedelemtermelő projekt esetén (a projektben létrehozott szolgáltatás nyújtásáért a felhasználónak fizetniük kell) a futamidőre és a fenntartási időszakra vonatkozóan számított diszkontált többlet profittal a megítélhető támogatást korrigálni kell!”

2)     Törlésre került a IX/2. szakaszból az alábbi rendelkezés:

„Az üzleti tervben jelezze, ha a projekt jövedelemtermelőnek minősül (a projektben létrehozott szolgáltatás nyújtásáért a felhasználónak fizetniük kell) és mutassa ki a futamidőre és a fenntartási időszakra vonatkozóan számított diszkontált többlet profitot és azt, hogy ennek alapján az igényelt támogatás korrigálásra került.”

3)     Kiegészítésre került a felhívás VII/7. szakasza az alábbiak szerint:

Amennyiben a Kedvezményezett az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) kormányrendelet előírásai alapján nem mentesül a biztosítékadási kötelezettség alól, abban az esetben a Kedvezményezett – költségvetési szerv és állami tulajdonban lévő nonprofit szervezet kivételével – a beszedési megbízáson túl az alábbi biztosítékok egyikének adására köteles…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: